BlogNews

Design wonderlab op beurs Creative Life – 24 t/m 26 maart

Jaa…. ik doe mee aan de (nieuwe) beurs Creative Life!! In de werkspoorkathedraal in Utrecht zal op 24, 25 en 26 maart een heus creatief walhalla gecreëerd worden… er zijn allerlei ontwerpers, makers, stylisten, fotografen en kleine shops aanwezig die hun werk gaan laten zien. Maar dat is niet alles, want je kan er ook allerlei workshops volgen op de dag zelf. Zodat je zelf een extra stimulans krijgt om creatief bezig te zijn. Je kan van alles uitproberen en meteen ondervinden of het wat voor je is. Er zijn ook nog lezingen en natuurlijk is er een foodtruck area om je te voorzien van lekkere hapjes & drankjes… meer dan genoeg te doen en te zien dus!

Ik ben druk bezig om nieuw werk te maken, naast de collage kaarten die ik nu heb…. en ik wordt er zelf al erg blij van :) Hopelijk kan ik binnenkort wat meer delen.

Ik hoop jullie te zien op 24, 25 of 26 Maart in Utrecht!