BlogNews

Workshop Creative Life – 24, 25 en 26 Maart

Tijdens de beurs Creative Life ga ik een workshop collages maken geven. Tijdens deze workshop laat ik je kennis maken met de techniek en de lol van collages maken. Als thema heb ik gekozen voor ‘make your own world of wonder’, collages zijn namelijk heel erg geschikt om je fantasie in een beeld weer te geven. Ik laat een aantal voorbeelden zien en dan kan je snel zelf aan de slag! Als extra stimulans kan je een kleur of woord uitkiezen wat het startpunt voor je collage kan zijn. Hieronder staan een aantal van mijn collages die ik heb gemaakt met als inspiratiebron de namen en kleuren van verf. Deze namen zijn fantasievol, grappig, precies passend of juist heel erg raar… voor mij vormden ze een bron van inspiratie als startpunt van een collage.

 

 

(meer voorbeelden en een korte omschrijving bij elke collage kan je hier op mijn website vinden)

Je gaat naar huis met een berg inspiratie, een geprikkelde fantasie en jouw collage(s).

De workshop zal elke dag (24-25 en 26 maart) gegeven worden tussen half 12 en half 1 in mijn stand. Je kan je aanmelden door mij een mailtje te sturen (info{at}designwonderlab.nl) of op de dag zelf even langs te lopen. Er is plek voor max 6 deelnemers per dag. De kosten zijn €7.50 en die kan je op de dag zelf betalen (het liefst contant)

 

Ik hoop je te zien op Creative Life of bij de workshop!