Blog

En de winnaar is….

Op vrijdag 10 November was ik bij Motiflow op bezoek voor het designer event. En die dag werd ook de winnaar van de sinterklaas patroon wedstrijd bekend gemaakt. Maar eerst kregen we een rondleiding in de supergrote fabriek waar alle stoffen, papier en het behang geprint wordt. Motiflow is onderdeel van een hele grote digitale printer, die op allerlei materialen kan printen. Er staan dan ook veel grote printers, snijmachines en inpakapparaten in de verschillende hallen. Erg leuk om te zien hoe het werkt en hoeveel er mogelijk is!

.

 

Na een aantal leuke lezingen in de inspirerende showroom en een lekkere lunch gingen we met een treintje naar de binnenstad van Dokkum. In het sinterklaas huis kregen we een superleuke lezing van Madelein Duijvestijn over de geschiedenis van Sinterklaas papier. Ze liet ons heel veel voorbeelden van papier door de jaren heen zien, waarop bepaalde trends en thema’s te ontdekken zijn. Zo leuk om al die ontwerpen bij elkaar te zien en het enthousiasme van Madelein is absoluut aanstekelijk.

Na de lezing was het moment dan daar; de winnaar van de Sinterklaas patroon wedstrijd werd bekend gemaakt. Uit 210 inzendingen waren 20 ontwerpen genomineerd waarop gestemd kon worden. Er was ruim 2000 keer gestemd en daaruit kwam de volgende winnaar: Chaos in Dokkum van Patricia Hooning van Fishuals. Een vrolijk en kleurrijk patroon waarop van alles gebeurd en er veel elementen uit Dokkum terugkomen. Gefeliciteerd Patricia!

 

.

Bedankt voor al jullie stemmen, berichtjes en support in deze actie, erg leuk! Er komt een leuke actie aan met mijn Sinterklaas patroon volgende week :) En motiflow bedankt voor de leuke dag!

.

Foto credits: Motiflow/Probo

.

.