Blog

Sinterklaas inpakservice

Het Sinterklaasfeest komt er weer aan! De tijd van schoencadeaus, pepernoten en een leuke surpriseavond. Het is erg leuk om een mooi en passend cadeau voor vrienden of familie te vinden, maar dan ben je eigenlijk nog niet klaar. Het cadeau moet natuurlijk ook mooi ingepakt worden. Maar soms  heb je het nét even te druk om alle cadeaus mooi in te pakken en dan daarvoor ook nog op zoek te gaan naar mooi cadeaupapier, lintjes en labels. Ik heb de oplossing: mijn Sinterklaas inpakservice! Alle cadeaus die bij mij in de shop besteld worden, kunnen met speciaal Design wonderlab sinterklaas papier ingepakt worden. Ik doe er een mooi lintje omheen, met een speciaal ontworpen label daaraan en  schrijf daar zelfs de naam van de ontvanger op. Klaar ben je, je hoeft het cadeau alleen nog maar in de juiste schoen te stoppen :) En het is nog gratis ook.

 

.

Hoe werkt het?

  • Bestel je cadeau(s) in mijn shop.
  • Schrijf bij de opmerkingen dat je gebruik wil maken van de gratis Sinterklaas inpakservice.
    • Geef hierbij ook aan voor wie het cadeau is en of het 1 of meerdere verschillende pakketjes moeten worden
    • Wil je het ingepakte cadeau meteen naar de ontvanger laten sturen? Geef dan ook zijn of haar adres door en ik regel het.
  • Wacht op de postbode en stop het cadeau in de juiste schoen.

 

Aandachtpunten

  • Wil je het cadeau voor 5 December binnen hebben, bestel dan op uiterlijk donderdag 30 November! Ik verstuur de meeste pakketjes met postzegels en dus ben ik afhankelijk van de bezorging van de gewone post (die bezorgen niet op maandag 4 December). Ik ben daardoor ook afhankelijk van de drukte bij de post, dus ik kan helaas nooit garanderen dat je je cadeau op tijd binnen hebt. Wacht dus niet té lang met bestellen, dan komt alles goed.
  • Deze actie loopt van zaterdag 19 november t/m dinsdag 5 december.
  • Woon je in de buurt van Delft en wil je je cadeau (overdag) ophalen bij mijn atelier? Dat kan. Stuur me dan even een berichtje. Zodra we een afspraak hebben gemaakt kan ik je een code geven waardoor het verzenden gratis wordt.

 

.

Wil je dit Sinterklaas inpakpapier ook zelf bestellen? Dat kan bij Motiflow. Je kan kiezen uit een rol van 50 cm bij 2 meter of een rol van 80 cm bij 2 meter. (Je kan het patroon ook op stof of behang bestellen :)) Fijne sinterklaas!

.

.

.

.