Geen categorie

vrolijk de Kerst door – win actie

Het is tijd voor een super leuke win actie die ik samen met Rinske van Gekkiggeit shop organiseer. Je maakt kans op een heel leuk prijzenpakket om deze kerst vrolijk door te komen. Dit prijzenpakket bestaat uit een vrolijke muurvlag met candycanes van Gekkiggeit shop en een set van 5 kerstkaarten van Design wonderlab.

 

 

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg onze beide accounts van Gekkiggeit en Design wonderlab (op facebook of instagram, afhankelijk van waar jij je reactie wil achterlaten)
 • Tag een vriend, vriendin, bekende of onbekende en laat ons weten hoe jullie samen deze kerst gaan versieren. De meest originele reactie wordt door ons gekozen als winnaar. Creativiteit en een beetje gekkiggeit worden natuurlijk gewaardeerd :) Je mag ook meerdere, verschillende reacties achterlaten, zo maak je ook meer kans om dit superleuke prijzenpakket te winnen.

 

Details:

 • De actie loopt van 8 december tot en met 9 december 23.59.
 • Meedoen kan door een reactie achter te laten op onze facebook en/of instagam accounts onder de post. Wil je op facebook meedoen, laat dan daar een reactie achter en like onze beide facebookaccounts. Wil je op instagram mee doen, like dan daar onze beide accounts en laat daar een reactie achter onder de foto.
 • Je reactie telt alleen als je aan de bovenstaande voorwaarden hebt voldaan. Hier kan je onze accounts vinden. Design wonderlab facebook account of mijn instagram account Gekkiggeit facebook account of haar instagram account
 • De winnaar wordt op 10 december door ons gekozen. De meest originele reactie wordt door ons gekozen als winnaar.
 • De winnaar wint een muurvlag met candycanes van Gekkiggeit shop en een set van 5 kerstkaarten van Design wonderlab (zoals te zien op de foto).
 • Op maandag 11 december maken we de winnaar bekend via facebook en instagram. We versturen graag het prijzenpakket nog dezelfde dag, dan kan jij nog snel genieten van de mooie kerstgoodies die er in zitten, dus laat ons ook snel je adres weten mocht je gewonnen hebben.
 • Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk voor mensen die in Nederland wonen (anders duurt het veel te lang voordat je je prijzenpakket binnen hebt)
 • Het prijzenpakket wordt als brievenbuspakketje opgestuurd met PostNL.
 • Deze win actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of Facebook, maar is gewoon een tof kerst initiatief van 2 ondernemende meiden.

 

Veel plezier!

.

 

.