Blog

Love to draw workshop – Creative life

Tekende jij vroeger ook veel, maar ben je daar mee opgehouden? Wil je eigenlijk wel weer gaan tekenen, maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe? Ben je misschien wel weer een keer begonnen met tekenen, maar ligt je schetsboek al weer tijden in de kast omdat je niet tevreden was of omdat het niet lukte?

Je hebt misschien al vaker je potlood weer opgepakt, maar eigenlijk weet je niet wát je moet tekenen. De zin om te gaan tekenen is een beetje verdwenen, terwijl het eigenlijk iets was wat je heel erg leuk vond. Je creativiteit staat op een laag pitje en dat is zo zonde.

Tijdens de ‘Love to draw’ workshop op Creative Life gaan we daar wat aan doen. Met korte, leuke tekenoefeningen gaan we dit meteen doorbreken. Ik geef je op een snelle manier heel veel inspiratie voor onderwerpen om te tekenen en leer je je verbeelding te gebruiken. Alle opdrachten zijn gericht op plezier in tekenen te krijgen, nieuwe dingen uit te proberen en je creativiteit aan te wakkeren. Tijdens de workshop krijg je veel tips om je tekeningen bijzonder te maken en je brein op een andere manier te laten denken. Plezier verzekerd met de teken-bingo aan het einde van de workshop! Je gaat met een glimlach op je gezicht en je hoofd vol ideeën weg, klaar om alles zelf toe te passen thuis.

Je hoeft geen tekenskills te hebben voor deze workshop, iedereen kan meedoen, zolang je tekenen maar leuk vindt. Je gaat geen specifieke tekentechnieken leren, we gaan vooral aan de slag met ideeën creëren en je creativiteit en verbeelding stimuleren. Op een leuke manier!

Ik geef deze workshop elke dag (23, 24 en 25 maart) 2x per dag, om 11.30 en om 14 uur. Op zondag is er een extra workshop om 15.30! De workshop duurt een uur en kost 15 euro per deelnemer (incl. benodigde materialen). De workshop is in mijn stand, zodra ik weet waar ik sta, zal ik dat posten. Je kan een plekje reserveren door mij een mailtje te sturen op info{at}designwonderlab.nl en de kosten voor de workshop van te voren over te maken. (als je mij mailt, krijg je alle informatie daarover opgestuurd). Heb je nog andere vragen? Dan kan je me natuurlijk ook even mailen. 

Update: Ik kreeg heel veel aanvragen voor de workshops, dus heb ik besloten om op vrijdag én op zaterdag een extra workshop in te plannen om 15.30. Op het moment zijn er alleen nog plekjes beschikbaar op vrijdag 15.30. Mail me even om te kijken of er nog steeds plek is.

Ik hoop je daar te zien, het gaat leuk worden! Tot dan.

Nynke

 

.

 

 

 

 

 

.