kerstkaarten met illustratie

Al in de zomervakantie begin ik er mee... brainstormen over de kerstkaarten. Net zoals vorig jaar was het in de week dat ik ermee begon erg warm :) Daar zit ik dan; in een korte broek, want buiten is het zeker 25 graden. En ik ben aan het bedenken hoe ik het beste sneeuw kan tekenen. En hoe ik een mooie kerstboom op papier krijg. Toch vind ik het niet moeilijk om in de zomer na te denken over de winter, want ik vind alle seizoenen leuk.

De kerstkaarten van dit jaar passen goed bij die van vorig jaar. Ik heb dezelfde dieren terug laten komen in de kerstkaarten. Omdat ik nog lang niet klaar was met het vertellen (en verzinnen) van leuke winterse verhalen met deze dieren. Daardoor beleven flamingo, eland, rendier, teckel en een aantal nieuwe vriendjes ook dit jaar winterse avonturen. Ze vliegen de berg af op hun slee. Ze werken allemaal samen om de piek in de kerstboom te krijgen. Ze dansen de sterren van de hemel op een chique dansfeestje in het bos. Samen genieten ze van een kampvuur en de volle maan. En ze maken samen een mooie sneeuwpop. 

.

Waar kan ik de kerstkaarten kopen?

In mijn shop. Ook de kerstkaarten van vorig jaar zijn, wegens succes, weer te koop. Je kan alle kerstkaarten los kopen, of in sets. Er zijn 2 sets van 5 stuks (één set van 5 is met de kaarten van dit jaar, de andere set van 5 is met de kaarten van vorig jaar).

Alle kaarten kan je ook in een set van 10 kaarten kopen, je krijgt dan van alle 10 de illustraties 1 exemplaar. De enveloppen zijn altijd inclusief. Het zijn dubbele kaarten met een blanco binnenkant, dan kan je je eigen verhaal kwijt. Bekijk en koop hier alle kerstkaarten.

Wil je alle ontwerpen goed kunnen bekijken? Kijk dan even op mijn shop pagina, daar staan ze allemaal bij elkaar.

kerstkaarten met illustratie