workshop creative life design wonderlab love to draw

 

Tekende jij vroeger ook veel, maar ben je daar mee opgehouden? Wil je eigenlijk wel weer gaan tekenen, maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe? Ben je wel weer een keer begonnen met tekenen, maar ligt je schetsboek al weer tijden in de kast omdat je niet tevreden was of omdat het niet lukte?

Je hebt misschien al vaker je potlood weer opgepakt, maar eigenlijk weet je niet wát je moet tekenen. En waarmee je kan beginnen... De lol in het tekenen is een beetje verdwenen, terwijl het eigenlijk iets was wat je heel erg leuk vond. Je creativiteit staat op een laag pitje en dat is zo zonde!

 

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst?

Doe dan mee aan de 'love to draw' workshop. Tijdens deze workshop gaan we een aantal korte, leuke tekenoefeningen doen. Deze oefeningen zijn gericht op makkelijk starten met tekenen en op plezier in het tekenen te krijgen. Want als je die twee hobbels overwonnen hebt, is het daarna makkelijker om thuis ook te gaan tekenen! Ik geef je op een snelle manier veel inspiratie voor onderwerpen om te tekenen en leer je hoe je makkelijk kan starten met tekenen.

In het eerste half uur gaan we aan de slag met korte tekenoefeningen, in het tweede half uur gaan we de dingen die je geleerd hebt toepassen en aan een eigen tekening werken. Je gaat met een glimlach op je gezicht en je hoofd vol ideeën weg, klaar om alles zelf toe te passen thuis.

 

Iedereen kan mee doen

Je hoeft geen tekenskills te hebben voor deze workshop, zolang je tekenen maar leuk vindt. Je gaat geen specifieke tekentechnieken leren, we gaan vooral aan de slag met ideeën creëren en je fantasie en verbeelding stimuleren. Op een leuke manier! Maar je moet er wel zelf mee aan de slag :) Je gaat leren om je eigen blokkades te verminderen en we doen een aantal oefeningen om makkelijk te starten met tekenen, die je ook thuis kan doen. Teken je al wat langer, maar loop je toch tegen deze problemen aan? Ook dan is de workshop leuk om te doen, om eens een frisse blik te krijgen. De workshop is inclusief alle benodigde materialen.

 

Wanneer kan ik mee doen?

Ik geef deze workshop elke dag (29, 30 en 31 maart) 4x per dag. De starttijden van de workshops zijn: 10.30, 12.00, 14.00 en om 15.30. De workshop duurt een uur en kost 15 euro per deelnemer (incl. benodigde materialen). Er zijn 6 plekken per workshop te reserveren. Let op: de workshop doen we aan een hoge tafel, je staat dus een uur, zodat je lekker actief bezig kan zijn. Is dit een probleem voor je? Laat het me dan even vantevoren weten, dan kijk ik of ik een stoel kan regelen.
Ik bewaar per workshop 1 plekje die op de dag zelf te bespreken is (de 7e plek), dus mocht je nog last minute mee willen doen, loop dan meteen als je binnen bent even langs mijn stand om kijken of er nog een plekje vrij is.

 

Ja dit wil ik!

Wil je zeker weten dat je mee kan doen? Stuur mij dan gelijk een mailtje om een plekje te reserveren: info{at}designwonderlab.nl en betaal de kosten voor de workshop alvast vantevoren. Of klik op de onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met me op!

Tot dan!

Update

Een aantal van de workshops zitten helemaal vol met reserveringen. Voor elke workshop hou ik 1 plekje vrij die je de dag zelf, in mijn stand kan boeken. Dus wil je nog graag mee doen met een workshop die nu al vol zit, kom dan zo snel mogelijk langs op de dag zelf! Wie het eerst komt... :)

 • VOL:
  • vrijdag 29 maart 10.30
  • vrijdag 29 maart 14.00
  • zaterdag 30 maart 12.00
  • zaterdag 30 maart 14.00
  • zondag 31 maart 12.00

 

 • NOG 1 PLEKJE:
  • vrijdag 29 maart 12.00 
  • zondag 31 maart 14.00

 

Voor de andere workshops heb ik nog 2 of meerdere plaatsen, dus mail gerust.