corona & bestellingen

Het Corona virus zorgt voor een ongekende situatie in ons land. Daarom kort een update van mij over de bestellingen. Ik verstuur op het moment nog gewoon bestellingen naar het binnen- en buitenland. Ik blijf dit doen zolang het mag, kan en ik niet ziek ben. Ik hou de richtlijnen van het RIVM in de gaten en zorg dat ik mijn handen en werkplek goed schoonmaak voordat ik de bestellingen inpak.

Natuurlijk kan het zijn dat er dingen weer veranderen, ik zal dan altijd even contact met je opnemen mocht het betekenen dat ik je bestelling niet kan versturen. Kleine ondernemers, zoals ik, kunnen je steun goed gebruiken in deze onzekere tijd, dus elke bestelling is meer dan welkom!

Meteen een kaartje laten sturen?

Ik kan een kaartje dat je besteld, meteen naar de ontvanger versturen. Laat dan bij de opmerkingen het bericht aan de ontvanger en het adres achter en ik schrijf de kaart en doe hem op de bus. De verzendkosten per kaart zijn nu ook aangepast in mijn webwinkel, en zijn gelijk aan een nederlandse postzegel.

Zorg goed voor elkaar & jezelf en veel sterkte,

Liefs Nynke

.