corona & geboortekaartjes

Het Corona virus zorgt voor een zeer bijzondere en nieuwe situatie in ons land. Daarom schrijf ik deze korte update over het bestellen van geboortekaartjes in deze periode. De drukker waar ik mee samenwerk en de leverancier (van witte enveloppen) zijn op het moment nog aan het werk. Dat betekend dat ik nog geboortekaartjes kan bestellen. Ook de post en pakketdiensten zijn aan het werk.

Ik verstuur op het moment nog gewoon bestellingen via PostNL. Ik blijf dit doen zolang het mag, kan én ik niet ziek ben. Ik hou de richtlijnen van het RIVM in de gaten en zorg dat ik mijn handen en werkplek goed schoonmaak voordat ik de bestellingen inpak.

Natuurlijk kan het zijn dat er dingen weer veranderen, ik zal dan altijd even contact met je opnemen mocht het betekenen dat ik niet kan bestellen of versturen. Op dat moment ga ik dan op zoek naar een passende oplossing, die dan binnen mijn mogelijkheden ligt. Samen komen we er wel uit.

Kleine ondernemers, zoals ik, kunnen je steun goed gebruiken in deze onzekere tijd, dus elke bestelling of opdracht is meer dan welkom! Heb je de nieuwe ontwerpen op mijn website al bekeken?

Zorg goed voor elkaar & jezelf en veel sterkte,

Liefs Nynke