reviews geboortekaartjes

Op deze pagina kan je de reviews lezen van andere mensen die al geboortekaartjes bij mij besteld hebben. Je kan ook de bestelde geboortekaartjes en kraamborrel uitnodigingen bekijken.


 

- Emmely & Max -

Nynke heeft eerder het geboortekaartje voor onze dochter ontworpen. Daar waren we heel blij mee, vandaar dat we ook voor onze zoon de geboortekaartjes bij haar wilden bestellen! Dit keer hebben we gekozen voor een ‘standaard’ ontwerp. De communicatie liep wederom soepel; Nynke voerde de gewenste aanpassingen snel door. We zijn weer heel blij met het resultaat!

Ook wilden we weer een geboorteposter, om op te hangen in de kamer van onze zoon. Nynke dacht hierbij fijn mee en gaf ons verschillende opties qua papiersoorten. Het resultaat mag er zeker zijn, we zijn er super blij mee! Dankjewel Nynke!


 

- Laura & Mark -

Tijdens onze wandelingetjes door de binnenstad zagen we bij een van de ramen telkens de prachtige geboortekaartjes van Nynke hangen. We wisten daardoor al snel dat we zo’n kaartje ook voor ons dochtertje wilden. Toen bleek dat Nynke zelfs kaartjes op maat maakte. We kwamen via haar site snel in contact met Nynke en hebben via mail en telefoon telkens snel en leuk contact gehad. In een telefoongesprek heeft Nynke ons geholpen duidelijk te krijgen wat we precies wilden met het kaartje en de schetsen overtroffen onze verwachtingen al. Wij zijn ongelofelijk blij met het kaartje en ook trots dat dit een kaartje is wat helemaal voor ons en Julia op maat gemaakt is. Uiteindelijk is het een hele persoonlijke kaart geworden, met stukjes van Julia’s babykamertje erin verwerkt, onze kat Waldo, een belangrijk muziekstukje en een mobiel met hangertjes die voor ons ook een belangrijke persoonlijke betekenis hebben. We zijn heel blij dat Nynke dat op haar speelse en mooie manier voor ons getekend heeft.

review-julia-geboortekaartje-van-nynke-boelens


 

- Samantha & Simon -

Wij zijn erg tevreden over ons unieke gepersonaliseerde kaartje. Nynke's stijl sprak ons ontzettend aan. Wij hadden een abstract idee waar Nynke meteen met enthousiasme mee aan de slag ging. De communicatie verliep soepel. Het ontwerp waar Nynke mee kwam was eigenlijk meteen alles wat we gehoopt hadden en meer. We zijn er ontzettend blij mee en hebben heel veel leuke reacties gekregen op ons kaartje. Wij zijn onwijs tevreden!! Dankjewel Nynke!”

ervaring-geboortekaartje-met-tekening-op-maat-Nynke-Boelens


 

- Imara & Gerrit -

"Wij zijn heel erg blij met het kaartje. Wij hebben een aantal wensen en details doorgegeven die wij in het kaartje verwerkt wilde hebben en dat is meer dan goed gelukt. De communicatie is ook fijn en goed verlopen via de email."

review-geboortekaartje-op-maat-Nynke-Boelens


 

- Lara & Niels -

"We zagen in de stad de kaartjes van Nynke hangen en wij waren er meteen over uit: Dit moet ons geboortekaartje worden. We wilden graag een aantal dingen aangepast hebben. Nynke heeft ons opties aangedragen. Via de mail hebben we heldere en duidelijke communicatie gehad. Wij zijn helemaal blij met hoe ons kaartje geworden is!"

beoordeling-geboortekaartjes-nynke-boelens


 

- Lisette & Niek -

"Door te googlen kwam ik op de website van Nynke terecht. De vrolijke getekende geboortekaartjes spraken ons meteen aan. We zagen een leuk kaartje dat Nynke al eerder had ontworpen, maar wilden die tekening graag wat laten aanpassen zodat hij wat persoonlijker werd. Dat proces verliep erg prettig: middels een paar mailtjes gaven wij onze wensen door en Nynke kwam al snel met een schets en voerde daarna de gevraagde aanpassingen door.  Wij zijn heel blij met het resultaat!"

geboortekaartje-review-nynke-boelens


 

- Ana & Jeroen -

"We hebben heel veel leuke reacties gekregen op het geboortekaartje! De bestelling was heel eenvoudig en Nynke helpt mee om ervoor te zorgen dat alle informatie optijd wordt aangeleverd! Een paar dagen na de bevalling hadden we een keurig pakketje kaartjes en enveloppen op de deurmat liggen"

reveiw geboortjekaartje nynke boelens


 

- Emmely & Max -

"Op de Swan Market in Tilburg kwamen we het kraampje van Nynke tegen. We vonden de tekenstijl van de kaartjes meteen heel leuk! Daarom dachten we meteen aan haar, toen we een geboortekaartje gingen uitzoeken. We hebben een bestaand ontwerp van Nynke laten aanpassen naar onze wensen. De communicatie verliep erg soepel; Nynke dacht fijn mee en luisterde goed naar onze wensen. Ook werden de aanpassingen steeds snel doorgevoerd. Hierdoor was het kaartje al ruim voor de geboorte van onze dochter klaar. We zijn heel blij met het eindresultaat, dankjewel Nynke!"

review geboortekaartje nynke boelens


 

- Karolien & Juan Pablo -

"De illustraties van Nynke zijn liefdevol en met vrolijke kleuren, precies wat wij zochten voor het geboortekaartje van ons kindje. Het ontwerpproces ging gemakkelijk ondanks onze wensen wat betreft tweetaligheid en na een paar e-mailtjes over en weer waren we er wel uit. Tenslotte waren de reacties van vrienden en familie alleen maar positief! Al met al een fijne ervaring en een prima service."

review geboortekaartje nynke boelens


 

- Lian & Kevin -

"Op de Swan Market in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam hebben we destijds een visitekaartje van Nynke meegenomen, omdat we enthousiast waren over haar tekeningen. Via haar website hebben we een geboortekaartje uitgezocht en deze op een aantal punten verder aangepast naar onze wensen. Nynke dacht hierin goed mee en reageerde steeds heel vlot op onze mails. Inmiddels is onze dochter Jasmijn geboren en hebben we veel positieve reacties ontvangen op het geboortekaartje. Ook zijn we erg blij met de poster van het kaartje die nu boven haar ledikantje hangt. Een aanrader!"

geboortekaartje-review-nynke-boelens


 

- Leenke & Bart -

"Enthousiast over eerder werk van Nynke zochten we contact voor een ontwerp van een geboortekaartje. Dat is ons zeer goed bevallen! Ze dacht heel goed mee, heeft veel keus aan ontwerpen, reageerde altijd snel en heeft ons geboortekaartje helemaal naar wens gemaakt. We zijn er heel erg blij mee. Bedankt Nynke!"

review geboortekaartje nynke boelens


 

- Ilse & Chandro -

"Het kaartje bestellen bij Nynke ging vlot en met duidelijke en vriendelijke communicatie. Nynke reageerde snel en aanpassingen op de digitale proefdruk werden snel gemaakt. Daarnaast is Nynke een uitstekende voorspelster in geboortedatums en gewichten, de ingevulde cijfers op de proefdruk waren zeer in de buurt haha ;). Het pakketje werd ook snel verstuurd en was erg feestelijk ingepakt!"

review geboortekaartjes nynke boelens


 

- Suzanne & Ben -

"Na een bezoekje aan swan market waren we meteen enthousiast over de mooie tekeningen die we zagen hangen in Nynke haar kraampje. Uiteindelijk telefonisch contact gehad over onze wensen. Nynke is hiermee aan de slag gegaan en heeft voor ons mooi geboortekaartje gemaakt. Zelfs in de drukte van de feestdagen hadden we goed contact en was de levering vlot en netjes. "

review geboortekaartjes nynke boelens


 

- Izabella & Jeroen -

Voor Izabella en Jeroen maakte ik een kaartje op maat, in vrolijke, zomers kleuren. De illustratie is met gouache verf gemaakt.  "Veel dank voor het kaartje! Het is heel mooi geworden!!!!! "

review geboortekaartjes nynke boelens


 

- Edda & Simon -

"We zijn erg blij met het resultaat. In het echt ziet het kaartje er nog mooier uit. We wilden een paar dingen aanpassen aan het origineel en dat was geen enkel probleem. Ook de levering was probleemloos en snel."   

review geboortekaartjes nynke boelens


 

- Daniella & Leonardo -

"My husband and I are really happy to have found Design Wonderlab in a street fair in the Hague, where Nynke exhibited her beautiful birth announcement cards. We decided to adopt this interesting Dutch tradition and we enthusiastically chose Design Wonderlab as our provider because Nynke's cards are the most appealing that we have seen, besides being hand-made, they are also authentic and unique. We are extremely satisfied with our choice and indeed not only us, our friends and family also seemed to be delighted once they have received our son's birth announcement cards. As a plus, Nynke is very friendly and showed lots of patience and attention to our demands. We highly recommend Design Wonderlab to celebrate such an important event as it is the birth of any child."

review geboortekaartjes nynke boelens


 

- Wil je nog iets weten? -

Heb je misschien nog vragen over het bestellen van mijn geboortekaartjes? Of wil je graag weten hoe ik jullie ideeën kan omzetten naar een mooi geboortekaartje op maat? Neem dan gerust contact met me op, via de mail of telefonisch. Ik help jullie graag!