Ben je op zoek naar vrolijke geboortekaartjes? Een mooi en écht bijzonder kaartje? Dan ben je hier zeker op de juiste plek! Op deze pagina zie je alle ontwerpen van de geboortekaartjes die ik in mijn vaste collectie heb. Alle kaartjes zijn voorzien van prachtige illustraties die ik zelf, met de hand getekend heb. Zo heb je echt een uniek geboortekaartje. Lief, stoer en bijzonder!

Hoe bestel ik deze vrolijke geboortekaartjes?

Je kan een geboortekaartje bestellen door mij een mailtje te sturen. Het makkelijkste gaat dit door op de knop 'bestel dit geboortekaartje' te drukken, die onder aan elke pagina staat. Omdat ik dan meteen weet welk ontwerp jullie willen bestellen en dan kan ik jullie snel verder helpen.

.
Wat is er inbegrepen bij de geboortekaartjes?
 • Opmaak van het kaartje
 • 3 correctieronden (aanpassingen in kleuren & tekst mogelijk)
 • Definitieve correctieronde met de geboortegegevens
 • Digitale proefdruk
 • Afhandeling met de drukker door mij
 • Het aantal kaartjes dat jullie bestellen (50, 75, 100 of 150) geprint op 300 grs. biotop papier
 • Verzendkosten

.

Wat kost zo'n lief geboortekaartje?

De staande kaarten en de vierkante kaarten hebben dezelfde prijs. Alle bovenstaande punten zijn inbegrepen, daardoor zullen er er geen extra kosten zijn voor een standaard ontwerp.

 • 50 kaartjes €130,-
 • 75 kaartjes €165.-
 • 100 kaartjes €190.-
 • 150 kaartjes €215.-

 

Wil je een ontwerp laten aanpassen? Dat kan, maar dan zijn er eventueel wel extra kosten. Neem gewoon even contact met me op om te kijken wat ik voor jullie kan doen. Omdat ik alle illustraties met de hand maak, kan ik helaas niet alles aanpassen.

 

ZItten er ook enveloppen bij de geboortekaartjes?

Nee, niet standaard. Maar die kan ik wel voor je bestellen! In allerlei kleuren en bijpassend bij het formaat van de geboortekaartjes natuurlijk. Kijk even op deze pagina voor een overzicht van alle enveloppen die ik voor je kan bestellen. Ook kan je daar de prijzen vinden.

.

Kan ik ook een geboortekaartje op maat laten maken?

Ja, dat kan ook altijd. Ik maak graag een illustratie en geboortekaartje speciaal voor jullie. Hebben jullie bijvoorbeeld al een idee wat je op de kaart wil? Stuur me dan gerust even een mailtje met jullie ideeën en wensen. Dan kan ik je laten weten wat voor kosten daarbij horen.


Bijpassende kraamfeest uitnodigingen

Ik maak ook kraamborrel of kraamfeest uitnodigingen die passen bij de geboortekaartjes uit mijn collectie. Hieronder kan je een aantal van deze uitnodigingen zien. Ze worden geprint op hetzelfde soort papier (maar wel dunner) en hebben dus dezelfde uitstraling als het geboortekaartje. Dat ziet er pas mooi uit! Bekijk alle kraamfeest uitnodigingen op deze pagina.

.

 


reviews

Het is altijd fijn om te weten wat andere mensen van mijn geboortekaartjes en het bestelproces vinden. Daarom kan je hieronder de ervaringen lezen en de voorbeelden zien van mensen die een geboortekaartje bij mij besteld hebben.

- Lian & Kevin -

"Op de Swan Market in de Van Melle Fabriek in Rotterdam hebben we destijds een visitekaartje van Nynke meegenomen, omdat we enthousiast waren over haar tekeningen. Via haar website hebben we een geboortekaartje uitgezocht en deze op een aantal punten verder aangepast naar onze wensen. Nynke dacht hierin goed mee en reageerde steeds heel vlot op onze mails. Inmiddels is onze dochter Jasmijn geboren en hebben we veel positieve reacties ontvangen op het geboortekaartje. Ook zijn we erg blij met de poster van het kaartje die nu boven haar ledikantje hangt. Een aanrader!"   

geboortekaartje-review-nynke-boelens


- Leenke & Bart -

"Enthousiast over eerder werk van Nynke zochten we contact voor een ontwerp van een geboortekaartje. Dat is ons zeer goed bevallen! Ze dacht heel goed mee, heeft veel keus aan ontwerpen, reageerde altijd snel en heeft ons geboortekaartje helemaal naar wens gemaakt. We zijn er heel erg blij mee. Bedankt Nynke!"   

review geboortekaartjes nynke boelens


- Ilse & Chandro -

"Het kaartje bestellen bij Nynke ging vlot en met duidelijke en vriendelijke communicatie. Nynke reageerde snel en aanpassingen op de digitale proefdruk werden snel gemaakt. Daarnaast is Nynke een uitstekende voorspelster in geboortedatums en gewichten, de ingevulde cijfers op de proefdruk waren zeer in de buurt haha ;). Het pakketje werd ook snel verstuurd en was erg feestelijk ingepakt!"   

review geboortekaartjes nynke boelens


- Suzanne & Ben -

"Na een bezoekje aan swan market waren we meteen enthousiast over de mooie tekeningen die we zagen hangen in Nynke haar kraampje. Uiteindelijk telefonisch contact gehad over onze wensen. Nynke is hiermee aan de slag gegaan en heeft voor ons mooi geboortekaartje gemaakt. Zelfs in de drukte van de feestdagen hadden we goed contact en was de levering vlot en netjes."   

review geboortekaartjes nynke boelens


- Izabella & Jeroen -

Voor Izabella en Jeroen maakte ik een kaartje op maat, in vrolijke, zomers kleuren. De illustratie is met gouache verf gemaakt.  "Veel dank voor het kaartje! Het is heel mooi geworden!!!!."   

review geboortekaartjes nynke boelens


- Edda & Simon -

"We zijn erg blij met het resultaat. In het echt ziet het kaartje er nog mooier uit. We wilden een paar dingen aanpassen aan het origineel en dat was geen enkel probleem. Ook de levering was probleemloos en snel."   

review geboortekaartjes nynke boelens


- Kraamfeest uitnodiging-

Voor Edda & Simon maakte ik ook een kraamfeest uitnodiging, met hetzelfde ontwerp. Die wordt gedrukt op hetzelfde papier en kan je tegelijk met het geboortekaartje versturen. Wil je ook een kraamfeest of kraamborrel uitnodiging versturen? Kijk dan eens op deze pagina voor alle ontwerpen en mogelijkheden.

- Daniella & Leonardo -

"My husband and I are really happy to have found Design Wonderlab in a street fair in the Hague, where Nynke exhibited her beautiful birth announcement cards. We decided to adopt this interesting Dutch tradition and we enthusiastically chose Design Wonderlab as our provider because Nynke's cards are the most appealing that we have seen, besides being hand-made, they are also authentic and unique. We are extremely satisfied with our choice and indeed not only us, our friends and family also seemed to be delighted once they have received our son's birth announcement cards. As a plus, Nynke is very friendly and showed lots of patience and attention to our demands. We highly recommend Design Wonderlab to celebrate such an important event as it is the birth of any child."

review geboortekaartjes nynke boelens