Contact

Heb je een vraag, een opmerking, een goed idee of wil je dat ik een illustratie voor je maak? Laat het me weten; ik hoor graag van je! Je kan op de volgende manieren contact met me opnemen:


 

Volg me ook online

Ook op social media post ik dagelijks een portie vrolijkheid. Op mijn instagram kan je sneak peeks, achtergrondverhalen en leuke anekdotes vinden. Op mijn pinterest pagina verzamel ik allerlei inspirerende beelden, vol kleur en verwondering. Op facebook kan je onder andere vinden op welke evenementen ik aanwezig ben. Dus kies je eigen favoriete medium (of allemaal natuurlijk) en volg me ook daar:

.

 


 

webwinkel

Ik verkoop prints van mijn illustraties bijvoorbeeld als A6 ansichtkaart of verschillende formaten poster. Daarnaast heb ik een aantal pins ontworpen en de love-to-draw-box, voor als je zelf graag wil gaan starten met tekenen. Bekijk alle vrolijke producten in mijn Etsy winkel.


 

happy news

happy mail Nynke Boelens

Wil jij wel een flinke dosis vrolijkheid en inspiratie in je mailbox? Met regelmatig boekentips en leuke feitjes? En wil je op de de hoogte blijven van mijn acties, kortingen en als eerste weten wanneer er een nieuw product is? Schrijf je dan in voor mijn happy news, dan ben jij de eerste die het weet!