Werkwijze geboortekaartjes

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent, dus daarom beschrijf ik mijn werkwijze hieronder voor het bestellen van geboortekaartjes. Mocht je toch nog vragen hebben, kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of neem gerust even contact met me op.

.

Voorbeeldkaartjes

Heb je een mooi ontwerp gezien en ben je benieuwd naar het papier, de kleuren of het formaat? Van de meeste ontwerpen heb ik een voorbeeldkaartje laten printen. Gewoon omdat het fijn is om te weten wat je kan verwachten. En om bijvoorbeeld de kleuren in het echt te zien, want die kunnen afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet.

Je kan dit voorbeeldkaartje bestellen door mij een mailtje te sturen. De voorbeeldkaartjes zijn bedoeld als impressie; zodat je alvast een idee krijgt hoe jullie geboortekaartje eruit komt te zien. Ik heb niet van alle ontwerpen een voorbeeldkaartje, maar in de meeste gevallen kan ik een vergelijkbaar ontwerp opsturen. Kijk ook even op deze pagina over de voorbeeldkaartjes.

.

Bestelling plaatsen

Voor de geboorte geven jullie aan mij door welk ontwerp je wil bestellen. Weet je al welke tekst je erop wil, of dat je een extra gedichtje wil plaatsen? Geef het me alvast door, dan kan ik alvast werken aan de opmaak van het geboortekaartje. Tijdens het ontwerpproces stuur ik jullie één digitaal voorstel, op basis van jullie gekozen ontwerp en wensen. Hierop kunnen wijzigingen doorgegeven worden. Er zijn maximaal 3 correctieronden bij de prijs inbegrepen, dus denk van te voren goed na over je wensen en wat je zou willen veranderen aan de opmaak van het geboortekaartje.

.

De baby is geboren, hoera!

Gefeliciteerd! Na de geboorte geven jullie mij via de mail de geboortegegevens door (om spelfouten te voorkomen wil ik de informatie graag schriftelijk ontvangen). Met deze informatie ga ik de geboortekaartjes opmaken en maak ik een definitieve digitale proefdruk. Dit pdf-bestand stuur ik naar jullie door, voor de laatste controle (om te kijken of er geen spelfouten in staan en alles naar wens is).

.

Definitief ontwerp

Op de digitale proefdruk moet door jullie een akkoord gegeven worden. Kijk goed of alle informatie erop staat en of er geen spelfouten zijn ingeslopen (ik doe natuurlijk heel erg mijn best om dat te voorkomen, maar toch...)

.

Betaling

Wanneer jullie een akkoord hebben gegeven op de digitale proefdruk, dan stuur ik een factuur voor de kosten van de kaartjes. Wanneer de factuur is betaald, stuur ik de bestanden op naar de drukker en worden de kaartje gedrukt.

.

Levering

Ik stuur de geboortekaarten (en eventueel bestelde enveloppen) naar jullie op in één pakket. Dit zal ongeveer 5-6 werkdagen duren, gerekend vanaf de dag dat de factuur is betaald.

.

Kaartje op maat maken

Ik kan natuurlijk ook een speciaal kaartje voor jullie ontwerpen, met eventueel een andere illustratie of opmaak. Wil je daar meer over weten, kijk dan even op deze pagina, boordevol voorbeelden en inspiratie. 

voorbeeld-geboortekaartje-aanvragen