Gaan jullie een kraamfeest of kraamborrel geven als jullie kindje geboren is? En zijn jullie op zoek naar een mooie uitnodiging daarvoor? Die kan ik ook voor jullie maken. Passend bij jullie geboortekaartje, want dat ziet er wel zo mooi uit. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van uitnodgingen voor een kraamfeest of kraamborrel die passen bij de geboortekaartjes die ik heb gemaakt. Natuurlijk kan ik die ook voor andere geboortekaartjes maken, of bijpassend bij jullie op maat gemaakte kaartje.

Kraamfeest of kraamborrel uitnodigingen

kraamborrel uitnodiging vogeltje
kraamborrel uitnodiging regenboog
kraamfeest uitnodiging met illustratie olifant
kraamborrel uitnodiging giraffe
kraamborrel uitnodiging met illustratie krokodil
kraamfeest uitnodiging beer en bloemen
kraamborrel uitnodiging jongen en eendjes
kraamborrel uitnodiging met illustratie bloemenkrans
kraamborrel uitnodiging met illustratie slingers
kraamfeest uitnodiging met illustratie bloemen
kraamborrel uitnodiging met illustratie giraffe
kraamfeest uitnodiging met illustratie beer
kraamfeest uitnodiging met illustratie lama

Ontwerp kraamfeest of kraamborrel uitnodiging

De kraamfeest uitnodigingen worden ontworpen met dezelfde illustraties als op de geboortekaartjes. Ze passen dus perfect bij elkaar. De uitnodgingen worden op hetzelfde papier (biotop) geprint, waardoor de kleuren en uitstraling hetzelfde zijn. Het papier van de uitnodging is 120gr., wat ongeveer half zo dik is als het papier van het geboortekaartje. Zo kan je het gewoon nog met 1 postzegel versturen. Natuurlijk is de tekst en de kleur daarvan naar jullie wens aan te passen. De uitnodiging is enkelzijdig (de achterkant is blanco). Mochten jullie meer tekst kwijt willen, dan kan ik een dubbelzijdige versie voor jullie ontwerpen.

.

Kosten kraamfeest of kraamborrel uitnodigingen

De prijs hangt af van hoeveel uitnodigingen jullie nodig hebben en of je verschillende uitnodigingen (met bijvoorbeeld verschillende data of locaties) wil versturen. Ik maak dan ook graag een prijs op maat, specifiek voor jullie wensen. Vraag er gewoon even naar, door mij een mail te sturen.

 

 

Hoe kan ik de uitnodigingen bestellen?

Dat kan door mij een mailtje te sturen met daarin welke uitnodiging jullie zouden willen bestellen en hoeveel. Ik kan je via de mail een offerte geven voor de kosten, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Wil je twee borrels houden op verschillende data? Dat is geen probleem. Geef het aan in de mail, en dan kan ik daarvoor de prijs voor jullie berekenen.

.

Heb je toch nog vragen?

Heb je nog vragen over de kraamfeest of kraamborrel uitnodiging? Stuur me gerust even een mailtje, dan help ik je graag verder.


review kraamborrel uitnodiging en geboortekaartje

- Edda & Simon -

"We zijn erg blij met het resultaat. In het echt ziet het kaartje er nog mooier uit. We wilden een paar dingen aanpassen aan het origineel en dat was geen enkel probleem. Ook de levering was probleemloos en snel."