Over mij

Al sinds ik kan luisteren (en later lezen) ben ik een verhalen-verslinder met een voorliefde voor avontuur. Als kinderboekenillustrator vertel ik dat verhaal in beeld. Mijn vrolijke en kleurrijke illustraties toveren een glimlach op je gezicht en veroveren een plekje in je hart. In elk verhaal ga ik op zoek naar de verbeelding. Nieuwsgierig kijk ik naar de wereld om me heen, want in het kleine schuilen soms de meest fantastische dingen. Ik laat me graag verwonderen.

Ilustraties vol avontuur.

De kracht van verhalen is dat je in een nieuwe, andere wereld stapt. Een onbekende plek bezoekt, met nieuwe vrienden, vijanden, culturen, uitdagingen en keuzes. Op reis vanuit je luie stoel. Met mijn illustraties neem ik je mee op zo'n avontuur en laat ik je kennis maken met de kracht van verhalen.

 

.

.

Nynke Boelens - kinderboeken illustrator

 

Verbeeldingskracht

Ik wil de verbeelding van mensen en vóóral van kinderen aanwakkeren, omdat ik zeker weet dat je daar nog je hele leven lang plezier van hebt. Vol enthousiasme laat ik je in tekeningen alle leuke dingen van het leven zien. Moeilijke onderwerpen schuw ik niet, omdat die ook bij het leven horen. Kinderen daarmee leren omgaan kan goed door verhalen te vertellen in de vorm van een prentenboek.

Mijn illustraties zijn levendig en zitten vol details, zodat je kan blijven kijken en telkens nieuwe dingen ontdekt. Ik hou ervan om in een verhaal of onderwerp te duiken en zelf ook nieuwe dingen te leren. Ik ga op zoek naar onbekende (grappige) weetjes en verwerk die in mijn illustraties. Daardoor zit er altijd humor, een fijne twist en volop fantasie in mijn werk. De uitdaging om de karakters in een verhaal tot leven te brengen, ga ik met veel plezier aan.

.

Favoriete thema’s

Onderwerpen waarmee ik me verbonden voel zijn verbeelding, fantasie, avontuur, sterke meisjes en vrouwen, gelijkheid. Op een goede manier omgaan met de natuur en met elkaar. En dat anders zijn en je eigen pad kiezen oké is.

.

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je op zoek naar een illustrator die jullie verhalen op een fantasierijke manier illustreert, zodat de lezers het verhaal in hun hart sluiten? Neem dan contact met me op.

Ben je benieuwd geworden naar mijn illustratiewerk? Bekijk dan hier mijn portfolio. Wil je mijn illustratie-avontuur volgen? Schrijf je dan hier in voor mijn happy news.