Geboortekaartje op maat

Zijn jullie op zoek naar een geboortekaartje dat op maat is gemaakt, speciaal voor jullie? Met een tekening die perfect past bij jullie wensen en smaak? Dat kan! Ik maak graag een illustratie en ontwerp voor een geboortekaartje met alle dingen die jullie in je hoofd hebben.

Geboortekaartje-met-tekening-op-maat-Nynke-Boelens
geboortekaartje-review-nynke-boelens
review-geboortekaartje-op-maat-Nynke-Boelens
review geboortekaartje nynke boelens
Hoe gaat dat in zijn werk?  

Als je een geboortekaartje op maat wil laten ontwerpen, dan kan je me mailen of bellen met je eerste ideeën. Meestal stel ik nog wat extra vragen, zodat ik een goed beeld krijg over wat je mooi vindt qua stijl, kleuren en wat voor soort illustratie(s) je zoekt. Heb je foto's of afbeeldingen van wat je mooi vindt? Stuur ze dan gerust mee, dat maakt het voor mij makkelijk om snel te begrijpen waar je naar op zoek bent.

Op basis van je wensen, maak ik een offerte op maat. De prijs voor het ontwerp hangt af van hoeveel tekenwerk het is, of het een dubbel of enkel kaartje is en de afmetingen van het kaartje. Deze offerte is vrijblijvend.

 

Enthousiast of benieuwd geworden naar wat ik voor je kan ontwerpen? Stuur me dan een mailtje door op de onderstaande knop te drukken. Je mag me ook altijd eerst even bellen. Mijn telefoonnummer kan je op mijn contactpagina vinden.

.

Wat ik al ontworpen heb voor andere mensen

- Samantha & Simon -

Dit dubbele kaartje maakte ik met veel plezier voor Samantha en Simon. Met twee verschillende illustraties; beide kanten zijn verschillend. Ze waren op zoek naar een kaartje dat de vriendschap tussen een jongetje en zijn kat liet zien, in een bosrijke omgeving. Daar kon ik wel wat mee! En omdat Noah in April geboren is, heb ik het bos aangepast aan het seizoen.

Dit is een dubbel, vierkant kaartje (13 bij 13 cm). Met twee verschillende illustraties.

ervaring-geboortekaartje-met-tekening-op-maat-Nynke-Boelens

- Wat ze er zelf over zeggen -

"Wij zijn erg tevreden over ons unieke gepersonaliseerde kaartje. Nynke's stijl sprak ons ontzettend aan. Wij hadden een abstract idee waar Nynke meteen met enthousiasme mee aan de slag ging. De communicatie verliep soepel. Het ontwerp waar Nynke mee kwam was eigenlijk meteen alles wat we gehoopt hadden en meer. We zijn er ontzettend blij mee en hebben heel veel leuke reacties gekregen op ons kaartje. Wij zijn onwijs tevreden!! Dankjewel Nynke!”


- Imara & Gerrit -

Imara en Gerrit hadden al een heel duidelijk beeld van wat ze op het kaartje wilden hebben: 'een tijger met Leidse sleutels en een leeuw met iets delfts blauws.' Of ik dat kon tekenen. Ja natuurlijk! De giraffen die liefdevol toekijken, de regenboog en de vlinders; alle elementen van hun wensenlijstje kon ik zo in het ontwerp verwerken. Het welpje is een lijger; de combinatie van een tijger en een leeuw, die ook in het echt voorkomen. Zij heeft de strepen van de mama-tijger en de blauwe haren van papa-leeuw.

Dit is een dubbel, vierkant kaartje (13 bij 13 cm.) De illustratie van de voorkant komt aan de binnenkant terug. Daar heb ik ook nog een aantal extra elementen toegevoegd.

review-geboortekaartje-op-maat-Nynke-Boelens

- Wat ze er zelf van vinden -

"Wij zijn heel erg blij met het kaartje. Wij hebben een aantal wensen en details doorgegeven die wij in het kaartje verwerkt wilde hebben en dat is meer dan goed gelukt. De communicatie is ook fijn en goed verlopen via de email."


- Lisette & Niek -

Lisette en Niek waren erg enthousiast over het geboortekaartje 'Charlotte', maar wilden ook graag een portret op het kaartje. Of ik dat kon combineren? Ja hoor, ook dat kan! Op basis van een foto ging ik aan de slag om het jonge gezin te tekenen in dit zomerse bloemenveld. Zo is dit geboortekaartje op maat is een combinatie van een bestaand kaartje én een nieuwe illustratie geworden.

geboortekaartje-review-nynke-boelens

- Dit zeggen ze er zelf over -

"Door te googlen kwam ik op de website van Nynke terecht. De vrolijke getekende geboortekaartjes spraken ons meteen aan. We zagen een leuk kaartje dat Nynke al eerder had ontworpen, maar wilden die tekening graag wat laten aanpassen zodat hij wat persoonlijker werd. Dat proces verliep erg prettig: middels een paar mailtjes gaven wij onze wensen door en Nynke kwam al snel met een schets en voerde daarna de gevraagde aanpassingen door.  Wij zijn heel blij met het resultaat!"


- Izabella & Jeroen -

Voor Izabella en Jeroen maakte ik een geboortekaartje op maat, in vrolijke, zomerse kleuren. Ze zagen een tekening op instagram van mij, die als voorbeeld gebruikt is. Ze wilden graag een tekening van een jong meisje, gecombineerd met bloemen en intense kleuren. Dat is gelukt.

review geboortekaartjes nynke boelens


Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor jullie op maat kan ontwerpen? Stuur me dan een mailtje door op de onderstaande knop te drukken. Je mag me ook altijd eerst even bellen. Mijn telefoonnummer kan je op mijn contactpagina vinden.

.

Heb je een mooi kaartje gezien in de collectie, maar wil je het toch nét iets anders?

  

Dat kan vaak ook. Ik kan een bestaand ontwerp aanpassen aan jullie wensen. Het hangt een beetje af van welk ontwerp en wat voor wensen, dus neem vooral even contact met me op. Hieronder zie je een aantal ontwerpen die aangepast zijn.

- Emmely & Max -

Emmely en Max vonden het geboortekaartje 'Eleonora' uit mijn collectie erg leuk, maar ze wilden liever een staande olifant. Dus dat heb ik voor ze getekend; een olifantje met een vogeltje op haar hoofd. Elementen uit het geboortekaartje 'Eleonora' zijn terug gekomen in dit ontwerp, zoals de wolk van confettie. Een combinatie van een bestaand kaartje én een nieuwe illustratie kan dus ook.

review geboortekaartje nynke boelens

- Wat ze er zelf van vinden -

"Op de Swan Market in Tilburg kwamen we het kraampje van Nynke tegen. We vonden de tekenstijl van de kaartjes meteen heel leuk! Daarom dachten we meteen aan haar, toen we een geboortekaartje gingen uitzoeken. We hebben een bestaand ontwerp van Nynke laten aanpassen naar onze wensen. De communicatie verliep erg soepel; Nynke dacht fijn mee en luisterde goed naar onze wensen. Ook werden de aanpassingen steeds snel doorgevoerd. Hierdoor was het kaartje al ruim voor de geboorte van onze dochter klaar. We zijn heel blij met het eindresultaat, dankjewel Nynke!"


- Karolien & Juan Pablo -

Voor Karolien en Juan Pablo paste ik een bestaande illustratie aan om er een geboortekaartje van te maken. Ze waren al erg enthousiast over het geboortekaartje 'Emma' maar eigenlijk nog méér over de originele illustratie van lama en egel met de ondergaande zon. En dus heb ik van die illustratie een geboortekaartje gemaakt. 

review geboortekaartje nynke boelens

- Wat ze er zelf over zeggen -

"De illustraties van Nynke zijn liefdevol en met vrolijke kleuren, precies wat wij zochten voor het geboortekaartje van ons kindje. Het ontwerpproces ging gemakkelijk ondanks onze wensen wat betreft tweetaligheid en na een paar e-mailtjes over en weer waren we er wel uit. Tenslotte waren de reacties van vrienden en familie alleen maar positief! Al met al een fijne ervaring en een prima service."


- Lian & Kevin -

Lian en Kevin waren erg enthousiast over het geboortekaartje 'Anna' uit mijn collectie, maar ze wilden graag ook wat meer kleur op de achterkant. Dat kon; ik heb een blauwe lucht toegevoegd, waardoor het kaartje meteen meer kleur kreeg. Een kleine aanpassing met een groot resultaat.

geboortekaartje-review-nynke-boelens

- Dit is wat ze er zelf van vinden -

"Op de Swan Market in de Van Melle Fabriek in Rotterdam hebben we destijds een visitekaartje van Nynke meegenomen, omdat we enthousiast waren over haar tekeningen. Via haar website hebben we een geboortekaartje uitgezocht en deze op een aantal punten verder aangepast naar onze wensen. Nynke dacht hierin goed mee en reageerde steeds heel vlot op onze mails. Inmiddels is onze dochter Jasmijn geboren en hebben we veel positieve reacties ontvangen op het geboortekaartje. Ook zijn we erg blij met de poster van het kaartje die nu boven haar ledikantje hangt. Een aanrader!"


- Wil je nog iets weten? -

Heb je misschien nog vragen over het bestellen van mijn geboortekaartjes? Of wil je graag weten hoe ik jullie ideeën kan omzetten naar een mooi geboortekaartje op maat? Neem dan gerust contact met me op, via de mail of telefonisch. Ik help jullie graag!