geboortekaartje Suzanne

lief geboortekaartje met illustratie van flamingo en hond schaatsen

Gaat jullie meisje in de winter geboren worden? Dit winterse geboortekaartje met flamingo en tekkel op de schaats is perfect voor alle winter baby's. Door de prachtige kleuren is het geboortekaartje fris en lief. Het kleurgebruik is helder en subtiel, waardoor het kaartje een mooie Scandinavische en winterse uitstraling krijgt. Dit geboortekaartje met flamingo erop is beschikbaar voor zowel jongens als meisjes.

Dit staande geboortekaartje is 99 bij 210 mm lang (dit is een gebruikelijke afmeting, waar veel passende enveloppen bij te krijgen zijn.) Het is een enkel kaartje.

Alle geboortekaartjes laat ik printen op stevig biotop papier, dit is papier dat zonder chloor gebleekt wordt en gemaakt is van 100% afvalhout. Dit papier is beter voor het milieu; de kleur van het papier is daardoor wel off-white. De geprinte kleuren van de illustraties op het geboortekaartje zijn helder en fris.

De illustraties op dit geboortekaartje zijn allemaal met de hand getekend en zijn daardoor niet zomaar aan te passen. De kleuren, lettertypes en teksten op het kaartje kunnen wel allemaal naar jullie wens worden aangepast.

.

Wat is inclusief bij dit geboortekaartje met flamingo?

 • De opmaak van het kaartje

 • Maximaal 3 correctieronden (aanpassingen in de tekst, tekstkleuren en eventueel lettertypes zijn mogelijk)

 • Definitieve correctieronde met de geboortegegevens

 • Digitale proefdruk

 • Afhandeling met de drukker door mij

 • Het aantal kaartjes dat jullie bestellen (50, 75, 100 of 150) geprint op 300 grs. biotop papier

 • Verzendkosten

.

Wat zijn de kosten voor dit geboortekaartje?

Dit winterse geboortekaartje is goed geprijsd. Alle bovenstaande punten zijn bij de prijs inbegrepen, er zullen geen verborgen kosten zijn. Geen gedoe dus, maar alles makkelijk geregeld. Alleen de kosten voor eventuele enveloppen zijn niet inbegrepen, zodat je daar zelf de vrijheid in hebt. Als je het fijn vindt, kan ik ook enveloppen voor je bestellen, deze zijn er in verschillende kleuren. Kijk voor het overzicht van alle bijpassende enveloppen even op deze pagina.

 • 50 kaartjes €130,-
 • 75 kaartjes €165.-
 • 100 kaartjes €190.-
 • 150 kaartjes €215.-

Wil je meer kaartjes bestellen? Geen probleem, neem dan even contact met me op, dan maak ik daar een offerte voor.

.

Geboortekaartje op maat.

Spreekt mijn tekenstijl jullie erg aan, maar zit jullie droomkaartje er nét niet tussen? Geen enkel probleem, ik maak graag een speciaal geboortekaartje voor jullie op maat! Neem even contact met me op dan kijken we wat jullie wensen zijn en hoe ik dat kan illustreren en kan vormgeven tot jullie unieke geboortekaartje.

P.S. dit kaartje is er ook als een geboortekaartje voor een jongen.